Garantie lucrari dentare

Intrucat pentru noi, cel mai important esti tu, clientul nostru, iti garantam lucrarile dentare fixe si mobile, precum si implanturile.

Serviciile pe care noi ti le oferim sunt de inalta calitate pentru ca tu sa te bucuri in permanenta de un zambet sanatos.

Oferim garantie pentru lucrarile dentare realizate in intregime in clinica noastra stomatologica (intre 1 si 5 ani pentru toate manoperele dentare). In eventualitatea aparitiei unui defect in cazul lucrarii dentare executate impreuna cu laboratorul de tehnica dentara, garantia poate fi solicitata numai pentru lucrarile (tratamentele) realizate in cadrul StyleDent.

Perioadele de garantie difera in functie de tratamentul dentar. Garantia se acorda daca pacientul se prezinta la control periodic, o data la 6 luni. Garantia nu este acelasi lucru cu perioada de exploatare, aceasta din urma putand fi mult mai indelungata.

Termeni si conditii

Garatia pentru lucrarile si/sau tratamentele dentare poate fi retrasa urmatoarele conditii:

  • igiena orala neadecvata
  • nerespectarea indicatiilior medicului dentist: exemplu: Unele proteze dentare totale nu pot fi purtate si noaptea
  • nerealizarea la fiecare 6 luni a unui control si a profilaxiei
  • lucrarile dentare mobile cum ar fi protezele dentare partiale sau totale nu sunt pastrate si intretinute corespunzator, utilizand produse specifice.
  • pacientul are o boala care poate afecta lucrarea/tratamentul dentar. De exemplu diabetul, epilepsia, epilepsia, osteoporoza, stari post-chimioterapie au efecte negative asupra dintilor.
  • Lucrarile dentare nu sunt intretinute corespunzator si prezinta urme de deteriorari datorate unor cauze externe: accidente, logituri, cazaturi

Important!

  • Nu se acorda garantie pentru lucrari protetice temporare